کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

ایران و اوکراین؛ محور سفر کلورکی به آمریکا و کانادا

ایران و اوکراین؛ محور سفر کلورکی به آمریکا و کانادا وزیر خارجه انگلیس در سفر به آمریکا و کانادا به دنبال حمایت بیشتر از اوکراین و رایزنی درباره ایران خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه انگلیس در سفر به آمریکا و کانادا که از روز سه شنبه و پیش از اولین سالگرد حمله روسیه به اوکراین آغاز می‌شود، به دنبال حمایت بیشتر از اوکراین خواهد بود.

 

به گزارش رویترز، انگلیس در آخر هفته متعهد شد ۱۴ تانک چلنجر ۲ و سایر تسلیحات سنگین را به اوکراین بفرستد.

 

آلمان برای ارسال تانک‌های لئوپارد ۲ به اوکراین تحت فشار است، اما دولت این کشور می‌گوید این تانک‌ها تنها در صورت توافق میان متحدان اصلی کی‌یف، به‌ ویژه آمریکا، باید به اوکراین عرضه شود.

 

کلورلی در بیانیه‌ای پیش از این سفر گفت: «امروز ما متحدانه در برابر جنگ غیرقانونی پوتین ایستاده‌ایم و به استفاده از روابط منحصربه‌فرد دفاعی و امنیتی خود ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که در پایان، مردم اوکراین پیروز خواهند شد».

 

وزارت امور خارجه انگلیس همچنین اعلام کرد که کلورلی پس از فراخوان موقت سفیر خود در پی اعدام علیرضا اکبری، تبعه ایرانی- انگلیسی در روز شنبه، در این سفر موضوع ایران را مطرح خواهد کرد.

 

جیمز کلورلی روز دوشنبه طی اظهاراتی مداخله جویانه در امور ایران در پارلمان انگلیس مدعی شد: «ایران با هدف انجام بازی‌های سیاسی اقدام به دستگیری شهروندان کشورهای اروپایی کرده و در حال حاضر چندین شهروند اروپا در بازداشت ایران هستند.»

 

او همچنین مدعی شد: «ما با متحدان خود به دنبال برداشتن گام‌های بیشتری برای مقابله با ایران هستیم. ما به این اقدام ایران پاسخ خواهیم داد.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار